despre noi

Suntem pe piata din 2019

Misiunea noastra este de a oferi servicii de curatenie profesionale, bazate pe nevoile clientilor nostri in scopul dezvoltarii unei relatii de lunga durata reciproc avantajoase.

Calitatea serviciilor reprezinta trasatura principala pe care societatea noastra isi bazeaza activitatea. Dispunem de personal calificat in domeniu si folosim tehnologii avansate, recunoscute la nivel mondial pentru firme de curatenie. Solutiile ecologice si echipamentele pe care le folosim sunt profesionale, fabricate in Uniunea Europeana, respecta normele acestora, si tindem ca prin implicarea noastra, prin metode adecvate, sa oferim servicii la standarde europene pentru firme de curatenie. De asemenea, ofertele noastre de pret sunt negocibile si adoptand o abordare noua, mai eficienta si mai curata in acest domeniu in Romania, si de aceea dorim sa devenim partenerul Dumneavoastra.

Managementul curateniei poate aduce cresterea randamentului de munca si asigura reducerea cheltuielilor legate de curatenie prin alegerea tehnologiilor optime. Curatenia face parte din viata cotidiana a tuturor. Pe langa faptul incontestabil ca ea marcheaza buna dispozitie a oamenilor si buna desfasurare a activitatilor intreprinse, ea este definitorie in alcatuirea imaginii unei firme sau institutii.

Pentru obtinerea unui ambient si climat de lucru placut, pentru intretinerea si conservarea imobilelor folosim tehnologie avansata, mediu-protectoare, cu accent deosebit pentru dezvoltarea continua a inovatiilor tehnologice nou aparute in servicii de curatenie.

Alegerea si ncadrarea personalului se realizeaza pe baza principiilor de integritatea, seriozitatea si pregatire profesionala.

Va stam la dispozitie 7 zile din 7!

misiune

Misiunea noastra este de a oferi servicii de curatenie profesionale, bazate pe nevoile clientilor nostri in scopul dezvoltarii unei relatii de lunga durata reciproc avantajoase.

Viziune

Ne dorim sa avem servicii de un inalt standard calitativ si sa devenim lideri pe piata din Pitesti si nu numai

valori