Servicii

curatenie post constructor

Finalizarea lucrarilor de constructii si de renovare ale birourilor, spatiilor comerciale ,industriale si a resedintelor particulare reprezinta, cel mai adesea, o reala problema pentru activitatea unei companiei sau persoane din cauza disconfortului creat de mizeria produsa.

Reluarea activitatii si a rutinei zilnice este deficitara fara o curatenie riguroasa in prealabil.

curatenie civila&office

Asiguram servicii de curatenie in Pitesti pentru companiile si persoanele fizice interesate de externalizarea curateniei catre o firma de curatenie profesionala.

Ca si in multe alte domenii de activitate, si in cazul serviciilor de curatenie, externalizarea prezinta o serie de avantaje.
Acestea se traduc in reducerea costurilor simultan cu cresterea calitatii lucrarilor.

curatare si dezinfectare coltare, canapele

Curatam si dezinfectam cu aspirator de injectie-extractie ori ce tip de canapea, coltar, saltea, mocheta

20200708_113239

curatenie asociatii de locatari & complexe rezidentiale

CNP PITESTI va permite sa beneficiati de servicii complete pentru curatenie a asociatiilor de proprietari  ; serviciile sunt extinse si la complexe rezidentiale . 

c.n.p.

curatenie civila si industriala

Deoarece suntem o firma ce isi doreste sa presteze servicii de calitate. Venim cu o experienta de peste 15 ani dobandita in tari precum Germania, Spania, Elvetia.

Ne propunem sa devenim lideri pe piata din Arges si nu numai

Scad costurile operationale, sunt eliminate investitiile in echipamente si consumabile de curatenie, costurile cu personalul de curatenie angajat sunt zero. Per ansamblu costurile realizarii curatenie pot scadea cu pana la 70%.

Intotdeauna serviciile unei firme de curatenie specializate vor oferi o calitate superioara in raport cu posibilitatile individuale ale clientilor. Personalul este instruit si supravegheat in scopul respectarii procesului de curatenie. Acesta are la dispozitie uneltele, produsele si tehnologiile necesare eficientizarii procesului asa ca va face treaba mai repede si mai bine decat personalul propriu al firmei client.